You are currently viewing Yarrow Pom Tudománya

Yarrow Pom Tudománya

Ez a termék cickafark illóolaj és gránátalmamag olaj keveréke. A cickafark illóolaj önmagában is számos előnnyel rendelkezik, de a Yarrow|Pom Active Botanical Nutritive Duo még több előnyt rejt magában. Olvass tovább, hogy még többet megtudjál ennek az innovatív keveréknek az egyedi tulajdonságairól.

Cickafark olaj

A cickafark-termékek általában véve egyre népszerűbbek az általuk nyújtott előnyök széles skálája miatt. A cickafark illóolaja magas kamazulén tartalommal rendelkezik, és kiváló béta-kariofillén forrás. Ez hasonlít néhány más kék olajhoz; azonban a Blue Tansy-vel ellentétben, amelyet csak aromásan és helyileg szabad használni, az FDA élelmiszer-adalékanyagként ismeri el a cickafarkfűt (ami azt jelenti, hogy biztonságos belsőlegesen is). Sok forgalomban lévő cickafarkból készült termék tujont tartalmaz, amely egy olyan vegyi anyag, amely mérgező az idegrendszerre, ezért nem szabad lenyelni. A doTERRA Yarrow (cickafark) olajat azonban a CPTG® eljárással tesztelték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem tartalmaz nyomokban sem tujont.

Gránátalmamag olaj

Ami igazán egyedi ebben a termékben, az az, hogy nem csak Yarrow (cickafark) illóolaj kerül a palackba, hanem a gránátalmamag olaja, így jön létre a kombinált Yarrow|Pom Active Botanical Nutritive Duo.

A gránátalmamagolaj (PSO) a hordozóolaj ebben a keverékben, de tele van olyan jótékony tulajdonságokkal is, amelyekről talán nem is tudsz. A doTERRA PSO-ját hidegsajtolással vonják ki, amelyről kiderült, hogy sokkal jobb fizikai-kémiai és táplálkozási tulajdonságokkal rendelkezik, mint az egyéb módszerekkel, mint például CO2-kivonással kivont PSO.. Hidegen sajtolási módszer biztosítja a legnagyobb mennyiségű létfontosságú zsírsavat, miközben a keletkező PSO-t szennyeződésektől mentesen tartja. 

A gránátalmamag olaj egyedülállóan gazdag punic-savban (CLnA) és konjugált linolsavban (CLA). A CLA „omega 5” zsírsavként ismert, mivel kémiai szerkezetében belül található a kettős kötés. Ezekről az egyedülálló konjugált zsírsavakról ismert, hogy metabolikus támogatást nyújtanak a kulcsfontosságú szervekben, például a májban és a hasnyálmirigyben, különösen az olyan folyamatokban, mint a lipidtranszport és a lipidanyagcsere. Ezek a zsírok jellemzően húsokban és tejtermékekben találhatók, de a doTERRA PSO egy egyedülálló termék, amely gyümölcsforrásból tartalmazza ezeknek a konjugált zsírsavaknak a magas koncentrációját .

Következtetés

Ennek a terméknek az az egyedülálló értéke, hogy Yarrow|Pom duóként elegyedik. Ez azt jelenti, hogy két különböző összetevő van, amelyek szinergikusan működnek. A cickafark csodálatos aromás vegyületei anyagcsere-támogatást és egyéb előnyöket biztosítanak a sejteknek és szöveteknek, míg a gránátalmamagolajban található konjugált zsírsavak táplálkozási előnyökkel járnak. Az előnyöknek ez a csúcspontja vezetett a termékek „tápanyag-duó” kategóriába való besorolásához. Ez a két komponens teljesen eltérő biológiai útvonalakon keresztül támogatja az anyagcsere egészségének teljes spektrumát. Ezáltal elsőként egy új kategória jött létre az úttörő illóolajtermékek között, amelyeket a speciális egészségügyi előnyök érdekében párosítanak. Használd a Yarrow|Pom-ot belsőleg úgy, hogy 2 cseppet 4 csészényi vízben hígítasz és/vagy továbbra is helyileg használod. 

Beszereznéd a doTERRA termékeit?

Lépj kapcsolatba velünk! Vásárolhatsz regisztrált felhasználóként, vagy regisztráció nélkül a doTERRA oldalán.

Vásárolni szeretnék

Vélemény, hozzászólás?