doterra logó

1

vásárlás regisztrációval

Ha szeretnél doTerra termékekhez hozzájutni, többféle módon is megteheted. 

Regisztrálj a doTerra oldalán és a továbbiakban havonta értesülhetsz az aktuális újdonságokról és promóciókról.

 Döntsd el, hogy belépési csomaggal vagy saját magad által összeállított csomaggal regisztrálsz

Mielőtt regisztrálnál, válassz a belépési csomagok közül!

2

A lenti REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva csatlakozhatsz a csapatunkhoz és a doTerra közösségéhez. A kitöltésnél ellenőrizd, hogy a megfelelő helyen ez az ID szám szerepeljen: 4265842 (Tűzhangya-Team Kft) és ne használj ékezeteket.

VAGY…

regisztrálhatsz a mydoterra.com oldalon. A lenti kis videóban részletesen végig vezetünk a regisztráció lépésein. Ez esetben is ezt az ID számot használd: 4265842 és ellenőrizd, hogy a név a Tűzhangya-Team Kft legyen.

vásárlás regisztráció nélkül

Ha csak egy-egy terméket szeretnél kipróbálni vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen küldünk neked mintát, ajándékot, vagy biztosítjuk számodra, hogy olcsóbban hozzájuss! 

Keress minket bátran, bár nem vagyunk mindenhol jelen, csapattagjaink országszerte, sőt a világ sok szegletében szívesen segítenek. 

Kovács Krisztián
+36 30 522 3048

Az alábbi dokumentumban megtalálod az aktuális árlistát.

Azon doTerra termékek listája, amelyek az élsportolók számára biztonságosan használhatók. A vizsgálatokat a németországi Köln speciális, dopping-vizsgálatokat végző laboratóriumában ellenőrizték, és megállapítást nyert, hogy káros anyagtól mentes, doppingnak nem minősülő termékek.

TUDÁSBÁZIS doTERRA TAGOKNAK

doTERRA HŰSÉGPROGRAM

Az alábbi videóban ismertetőt találsz a doTERRA hűségprogramjáról, az LRP-ről (Loyalty Rewards Program). A  videó alatti LRP – AVAGY MIÉRT ÉRDEMES HAVONTA VÁSÁROLNI gombra kattintva pedig letöltheted pdf formátumban is a legfontosabb tudnivalókat.

hónap ajándéka

Ha minden hónap 15-ig leadsz egy rendelést a hűségprogramon keresztül, minimum 125 PV értékben, akkor nemcsak a törzsvásárlóknak járó nagyker árat és a 10-30% termékpont visszatérítést kapod meg, hanem egy ajándék olajat is.
Ha kérdésed lenne, szívesen segítünk

 

doTerra mint üzleti lehetőség

A doTerra küldetésének egyik része, hogy segítsen a családoknak hitelmentessé válni. Ehhez olyan kompenzációs tervet dolgozott ki, hogy azok az emberek is könnyedén jövedelemhez jutnak az illóolajok megosztásával, akik azelőtt soha nem foglalkoztak hálózatépítéssel. 

A doTerra üzleti modellje a termékre épül, melynek kiváló minősége és terápiás működése nagyban megkönnyíti az illóolajok és a velük készült egyéb termékek (táplálék kiegészítők, kozmetikumok…) megosztását és használatát. A legfontosabb lépés a termék, vagyis az illóolajok megismerése és saját tapasztalatok szerzése. 

Szívesen segítünk Téged is az úton, hogy a tanfolyamok által megismerd az illóolajok tulajdonságait és felhasználhatóságát, ugyanakkor támogatunk abban is, ha a doTerra üzleti kultúráját szeretnéd jobban megismerni.

A doTerra üzlet, regisztráció, termékvásárlás

Kovács Krisztián

Tanfolyamok, illóolajokkal kapcsolatos szakmai kérdések

martin zsuzsi

A doTERRA

A doTerra latin eredetű név, jelentése „a föld ajándéka”.

2008 tavaszán egy kis csapat egészségügyi és üzleti szakember, akik alapos tudással és személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőséget javító előnyeivel kapcsolatban, azzal a közös elképzeléssel álltak elő, hogy új irányt szabnak a terápiás minőségű illóolajok számára a világban.

Valami olyat szerettek volna létrehozni, ami minden ember számára vonzó, kezdve azokkal, akik semmit sem tudnak az illóolajokról, egészen azokig, akik igazi szakértőnek számítanak ezen a téren.

Azóta a doTerra látványos növekedésnek indult, de ezek az emberek továbbra is igyekeznek megőrizni a kezdeményezés kisvállalkozói kultúráját, ahol mindenki számára van hely, és mindenki elmondhatja a véleményét.

A legfontosabb mérföldkövek a doTERRA történetében

o 2008 – a CPTG a páratlan doTerra minőségbiztosítási folyamat szimbolumává válik.

o 2010 – útjára indul a doTerra Healing Hands programja, melynek célja, hogy gyógyulást és reményt hozzunk a világba.

o 2014 – A Co-Impact Sourcing révén a doTerra a legmagasabb minőségű esszenciális olajokat biztosítja, miközben gazdaságilag ösztönzi azokat a kézműveseket és közösségeket, ahonnan azok származnak.

o 2018 – több mint 5 millió Wellness tanácsadó forradalmasítja a családok jólétének biztosítását egyszerű, biztonságos és erőt adó megoldásokon keresztül.

healing hands

A doTERRA Healing Hands Foundation® célja, hogy gyógyulást és reményt hozzon a világba azáltal, hogy biztosítja a globális közösségek számára az önellátóvá váláshoz szükséges eszközöket. Az illóolajok világszintű megosztása mellett a doTERRA arra törekszik, hogy a rendelkezésükre álló erőforrásokkal szolgálja az embereket és a közösségeket.

Konkrétabban, a doTerra támogatást nyújtott iskolák, otthonok, vízvezeték rendszerek kiépítésében vagy katrasztrófa sújtotta területek újjáépítésében.

Legutóbbi nagy projektjei egyikébn a görögországi Lesbos szigetén a menekültek számára hozott létre egy kulturált konténerfalut és segített biztosítani az emberhez méltó életet.

Egy másik, szívet melengető projectben a doTerra, a szomáliai Sanaag városában megalapított egy kórházat, ahol azóta több száz életet sikerült megmenteni az egészségügyi ellátásnak köszönhetően.

Days for girls

A DoTERRA Healing Hands olyan szervezetekkel együttműködve, mint a Days for Girls, arra törekszik, hogy egy méltóságteljesebb, szabadabb és képzettebb világot teremtsen az elmaradott területeken élő nők számára a tartós női higiéniai megoldásokhoz való hozzáférés révén. 

A hat kontinensen több ezer önkéntesből és támogatóból álló globális, alulról építkező hálózatnak köszönhetően a Days for Girls 75 országban érte el a nőket és a lányokat és biztosított számukra higiéniai csomagokat és oktatást a női szervezet működéséről.