rólunk

Martin Zsuzsi

Martin Zsuzsi vagyok – nő, feleség, vállalkozó és terapeuta. Vannak, akik 40 éves korukra találják meg magukat és tudnak kiteljesedni, ezzel én is így vagyok.

Kipróbáltam a bankszférát, sokat foglalkoztam ügyfelekkel, de végül túl feszes és korlátozó volt számomra a pénz világa. 13 éven keresztül egy japán karaoke klubot vezettem, miközben párhuzamosan elkezdtem foglalkozni a természetgyógyászattal.

Először Fitoterapeuta és aromaterapeuta, majd reflexológusi vizsgát tettem, sok évvel később pedig Alternatív mozgás- és masszázs terapeutaként végeztem.

Az útkeresés folyamán betekintést nyertem a jóga világába és pár évig gerinc-, hatha- és nőijóga oktatóként is dolgoztam. 

Már elmúltam 40 éves amikor belevágtam egyetemi tanulmányaimba, és a Pécsi Egyetem Egészségtudományi karán Egészségfejlesztőként és Rekreációszervezőként végeztem. 

Nagyon élveztem az egyetemi tanulmányokat, mert az addigi élettapasztalat sokat segített a különböző tantárgyak megértésében, illetve a tanultakat szinte azonnal tudtam hasznosítani a munkámban.

2014 óta együtt dolgozom Dr. Csomai Zitával, kinek személyében egy igaz barátot és egy nagyszerű üzlettársat ismerhettem meg. Közösen vezetjük a Helicastudiot, melyben természetgyógyászat alap- és szakképzéseit oktatjuk.
www.helicastudio.hu

Az oktatás az életem részévé vált, aromás tanfolyamaimmal bejártam az országot. 

A járványhelyzethez alkalmazkodva az előadásokat online formában is sikeresen visszük tovább és így sikerült a világ minden tájáról embereket bevonzani a tanfolyamokra. 

Munkámban nagy segítséget jelent számomra a férjem, Kovács Krisztián támogatása és Urszin Dávid IT szakértelme.

Szeretek utazni, főzni, élvezem a barátok, ismerősök társaságát, ugyanakkor jól esik az egyedüllét is, szeretek elmélyülni a
horgolás vagy alkotás csendességében. Igényem van a szépre, az otthonosra, az egyszerű és finom eleganciára, mely természetességgel párosul, és igyekszem ezt megjeleníteni a környezetemben és a munkámban is.

Kovács Krisztián

Az egészséggel és a prevencióval való foglalkozás 2007 óta vált napi szinten szerves részévé az életemnek édesapám betegsége által, akkor ismertem fel, menyire nem jár alanyi jogon az egészség.
Az illóolajokban rejlő erő és ennek felismerése 2017-ben történt meg a doTerrával való találkozás által. Az illóolajok több téren is nagy hatással lettek az életem alakulására.

Az első ismeretek megszerzése egy aromaterápiás tanfolyamon történt, ahol a tanárnéni személyében megismertem, a immár jelenlegi feleségemet, Martin Zsuzsit. Életünket nemcsak a  papír, de az illóolajok iránti szeretet és közös szenvedély is összeköti. 

A doTerra olyan lehetőséget biztosít számunkra az egyedi, tiszta kultúrájával, amivel rajtunk keresztül több ezer családnak tudtunk segíteni az illóolajokban rejlő erő és hatékonyság által. 

Hatalmas ajándékként élem meg a vállalat adta életstílust, az időbeli szabadságot és anyagi biztonságot, melyet munkám gyümölcseként nyújt számomra, amit egyébként elég nehéz munkának neveznem, mert nagyon élvezem, az ezzel járó értékes kapcsolatokat és azt a sok hálát és szeretetet amit az emberektől kapok.

DoTerra wellesstanácsadóként küldetésemnek tartom, hogy minél több család otthonában lenyenek ott a doTerra illóolajai, és hogy utat tudjak mutatni azoknak az embereknek akik szeretnek segíteni másoknak, és egy egészségesebb, élhetőbb és hitelmentes életet szeretnének élni rohanó világunkban.

Urszin Dávid

Tanulmányaimat IT területen végeztem, de mindig is vonzott az alternatív egészségmegőrző módszereknek a világa. 

Az esszenciális olajokkal 2017-ben ismerkedtem meg és azóta a mindennapjaim szerves részét képezik. Az esszenciák szeretete és az általuk elérhető tudás megszerzésének a vágya vezetett ahhoz, hogy Zsuzsival megismerkedjek. 

Később a kapcsolatunk közös együttműködéssé fejlődött. Főként a tanfolyamok lebonyolításában, felmerülő problémák elhárításában és háttérfeladatokban segítem a közös munkánkat.